Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 16.00
Woensdag 8.30 tot 16.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 16.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Onze traiteurdienst

Een feest, evenement, vergadering of workshop organiseren zonder in de keuken te staan? Voor elke gelegenheid vindt u bij traiteur De Genieter een aangepast menu, hapjes of een verzorgde maaltijd voor ’s morgens, ’s middags of ‘s avonds.

Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen en leveren eventueel uw bestelling, mits een kleine vervoerkost volgens regio, in Kapellen, Hoevenen, Stabroek, Brasschaat, Antwerpen, Haven Antwerpen, de Noorderlaan in Antwerpen, Noord-Antwerpen, Merksem, Schoten, Kalmthout, Bergen-op-Zoom, Putte...

Neem contact op of spring binnen in onze traiteur winkel om uw bestelling te bespreken. 

De Genieter is een traiteurdienst dat enkel uw bestelling levert zonder mogelijkheid tot bediening. 


Ontbijten en brunches

Ontbijten en brunches

Om een bijzondere dag goed te beginnen, bestelt u bij De Genieter een verzorgd ontbijt of een gevarieerde brunch. Een ideale start voor een verjaardag, Moederdag  of voor een opleiding of bedrijfsevent. 

Lunch

Lunch

Lange vergaderingen, opleidingen,  workshops, een verhuis… Voor dagen waarop u uw hoofd liever bij de agenda houdt, zorgt De Genieter voor cateringservice op maat. Wij leveren eenvoudige en feestelijke belegde broodjes en lunches of kaastafels op locatie, desgewenst met dranken.

Belegde broodjes

Belegde broodjes

Lange vergaderingen, opleidingen,  workshops, een verhuis… Voor dagen waarop u uw hoofd liever bij de agenda houdt, zorgt De Genieter voor cateringservice op maat. Wij leveren eenvoudige en feestelijke belegde broodjes en lunches of kaastafels op locatie, desgewenst met dranken.

Koud & warm buffetten

Koud & warm buffetten

Voor een spontane, zorgeloze maaltijd of een walking diner vindt u bij De Genieter zowel warme als koude buffetten. U kunt bijvoorbeeld starten met een heerlijk koud voorgerecht en uw gasten daarna keuze bieden uit verschillende warme gerechten, vergezeld van slaatjes, brood en boter. Voor koude buffetten bieden we verschillende formules, steeds samengesteld met hedendaagse slaatjes en vooral: uiterst verse kwaliteitsproducten.

Kaas - en charcuterieschotels

Kaas - en charcuterieschotels

Bent u en u gasten fan van kazen en/of charcuterie? Dan zijn de kaas-en/of charcuterieplanken iets voor u!

De kaasschotels bestaan uit zowel de klassiekere kazen als uit specialere kazen die De Genieter voor u heeft uitgezocht.Het assortiment bestaat uit zowel Belgische, Franse als Italiaanse kazen. Ook de charcuterieschotels bestaan uit de klassieke charcuteries en slaatjes maar ook uit specialere.

Kortom de schotels zijn om van te genieten en ze stelen de show van u tafel!

De Genieter voorziet ook de perfecte wijn. Vraag hiernaar!

Verrassingsbroden

Verrassingsbroden

Een groot brood gevuld met 45 mini broodjes of mini sandwiches.

Koffietafels

De koffietafels kunnen eventueel kant-en-klaar afgehaald worden in de winekel of geleverd worden op de gewenst lokatie. Ideaal voor thuis rouwmaaltijden en voor een zelfgekozen lokatie.

Kant-en-klare voorgerechten

Kant-en-klare voorgerechten

Een trouwfeest, een doopfeest, een communiefeest of verjaardagsfeest, een familiefeest op feestdagen, een personeelsfeest, een tuinfeest  of een barbecue, of gewoon een gezellig samenzijn met vrienden… De Genieter levert u een aangepast en gebruiksklaar menu voor een eerlijke prijs. Ontdek ons ruime, gevarieerde aanbod: van eenvoudige, seizoensgebonden dagelijkse bereidingen tot verfijnde gerechten, allemaal op basis van verse producten.

Soepen

Soepen

Een lekkere soep smaakt altijd en is zo klaar. Bij De Genieter vindt u bijzondere, allesbehalve alledaagse soepen die ook op uw feesttafel de show stelen.

Kant-en-klare hoofdgerechten

Kant-en-klare hoofdgerechten

Verse vis vergezeld van perfect passende, verse groenten en een smakelijke saus. Ontdek ons mooie aanbod bereide gerechten met heerlijke vis en zeevruchten.

Desserten

Desserten

Ook de zoetekauwen komen bij De Genieter aan hun trekken, zelfs als ze kieskeurig zijn! Deze categorie geeft enkele dessert weer o.a. huisbereid roomij, mousse en andere fijne dessertjes. Uiteraard is onze dessertenkaart uitgebreider. Vraag er gerust naar!

Kids

Hierbij kan u uw feest aanvullen met speciaal aangepaste schotels voor de kinderen.

Recepties

Recepties

Een geboortereceptie, een trouwreceptie of een personeelsreceptie… Geef uw gasten een smaakvolle ontvangst zonder keukenbeslommeringen. De Genieter zorgt voor uw warme en/of koude hapjes in een klassiek of hedendaags kleedje, al dan niet vegetarisch bereid.

Kaasschotel online bestellen?

24/24 uw kaasschotel bestellen, klik hier!

Uw mening is belangrijk

Blijf op de hoogte

Uw mening

Mooie presentatie van de gerechten. Zeer lekker en vers. Zeer goede service bij de thuislevering met uitleg over het opwarmen van het warm buffet. Een aanrader...

Luc Cleeren

Kaasschotel voor 5 personen besteld :
- mooi gepresenteerd op draaibaar glazen platteau,
- gevarieerde, lekkere kazen,
- goede dosering,
- aangevuld met...

Magda Pittillion

Graag laten we jullie nog weten dat we zaterdag genoten hebben van een heerlijke BBQ! Alles was prima naar wens.
Hartelijk dank voor de goede zorgen!

...

Kathleen

Laat ook uw mening achter over onze producten.