Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 18.00
Woensdag 8.30 tot 18.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 18.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Traiteurwinkel de Genieter mag tien kaarsjesuitblazen!

29 oktober 2013

Traiteurwinkel De Genieter mag 10 kaarsjes uitblazen

In  2003 startten we met onze winkel aan de Hoevensebaan in Kapellen. Juist ja, we mogen nu dus 10 kaarsjes uitblazen. Dat we deze verjaardag kunnen vieren, hebben we in grote mate te danken aan onze klanten. Zij hebben in die periode onze inspanningen en ons aanbod van dagverse producten en bereidingen in toenemende mate weten te waarderen. Dat moedigt ons in elk geval aan om er nog eens minstens 10 jaar bij te doen!
De Genieter is ook uitgegroeid tot dé kaaswinkel van Kapellen en omstreken. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een heerlijke, gevarieerde kaasplank. Ander lekkers voor op de boterham vindt u hier ook, zoals charcuterie van topkwaliteit en smakelijke versbereide slaatjes. Wil u graag iemand anders of uzelf met iets lekkers verwennen? In onze winkel staat altijd een ruime selectie fijne wijnen, pasta, confituur, koffie en Belgische chocolade klaar. Geheel naar wens kunnen we hiermee ook stijlvolle geschenkmanden samenstellen. Kortom, onze winkel biedt al het nodige om uzelf en anderen culinair te verwennen.

De 10de verjaardag van onze winkel laten we niet onopgemerkt voorbijgaan. We vieren dit door onze klanten extra in de watten te leggen met ....

Lees meer

Blijf op de hoogte

Categorie├źn

Archief