Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 16.00
Woensdag 8.30 tot 16.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 16.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Over ons

De Genieter is de zaak van Ronald Van den Bulck en zijn vrouw, Nancy. Ronald staat vooral achter de kookpotten, Nancy verwelkomt u in de winkel.

Onze specialiteiten:

  • smaakvolle gerechten
  • visschotels
  • vleesbroden van het huis
  • buffetten met zowel koude als warme gerechten
  • vleesbereidingen

Verse kwaliteitsproducten voor een goede prijs

Een goede afwisseling in het aanbod, aangepast aan het seizoen, vindt De Genieter een must, zowel voor het menu van de traiteur als voor het assortiment in de winkel. Versheid en kwaliteit zijn absolute prioriteiten. Daarom zijn er geen grote voorraden in huis. Bestel dus tijdig, zeker als het om grote hoeveelheden gaat!

Ronald doet de meeste aankopen voor de traiteurdienst zelf om de beste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen voor de basisproducten. Nancy zorgt voor een kwalitatief en actueel aanbod in de winkel. Via vakbeurzen blijft ze op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het vlak van kaas, charcuterie, confiserie…

Een klassieke maar ook lichte keuken

De Genieter steunt op de ervaringen van de klassieke keuken, vooral om de smaak van zijn verse producten te bewaren. Hedendaags accent: de gerechten zijn lichter verteerbaar en liggen nooit zwaar op de maag. Ronald bereidt alles met aandacht voor het zout- en vetgehalte. U wilt immers niet na elk feest op dieet!

Vakkennis en klantenservice

Ronald en Nancy genoten beiden een opleiding aan de hotelschool. Ronald vulde die aan met een opleiding tot slager en met verschillende specialisatiecursussen, onder meer over wild- en gevogeltebereidingen en het garneren van koude buffetten.

Ronald heeft meer dan 25 jaar ervaring. Voor hij startte met de zaak, werkte hij voor uiteenlopende types horecazaken, zelfbedieningsrestaurants tot gerenommeerd traiteurs ( restaurants).

Dankzij haar productkennis en verkoopervaring kunt u bij Nancy rekenen op professioneel advies. Een klant van De Genieter is dan ook geen nummer. Ook Nancy specialiseerde zich verder op haar terrein, bijvoorbeeld in geschenkpresentaties. Een verzorgde presentatie en hygiëne zijn bij De Genieter vanzelfsprekend, zowel voor de traiteur als in de winkel.

Kaasschotel online bestellen?

24/24 uw kaasschotel bestellen, klik hier!

Uw mening is belangrijk

Blijf op de hoogte

Uw mening

Mooie presentatie van de gerechten. Zeer lekker en vers. Zeer goede service bij de thuislevering met uitleg over het opwarmen van het warm buffet. Een aanrader...

Luc Cleeren

Kaasschotel voor 5 personen besteld :
- mooi gepresenteerd op draaibaar glazen platteau,
- gevarieerde, lekkere kazen,
- goede dosering,
- aangevuld met...

Magda Pittillion

Graag laten we jullie nog weten dat we zaterdag genoten hebben van een heerlijke BBQ! Alles was prima naar wens.
Hartelijk dank voor de goede zorgen!

...

Kathleen

Laat ook uw mening achter over onze producten.