Hoevensebaan 135
2950 Kapellen
Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be
Aarzel niet ons te contacteren
Maandag | gesloten |
Dinsdag | 8.30 tot 16.00 |
Woensdag | 8.30 tot 16.00 |
Donderdag | gesloten |
Vrijdag | 8.30 tot 16.00 |
Zaterdag | 8.00 tot 16.00 |
Zondag | 8.00 tot 13.00 |
04 augustus 2019
Drie eetlepels room
Vijf eetlepels magere yoghurt
70 gram gemalen kaas (bv: Parmezaan, Pecorino,...)
4-tal ansjovis (filet)
Teentje look
Verse kruiden naar wens
Peper uit de molen
Neem een kom en meng de room samen met de yoghurt. Roer het geheel mooi glad (= basis slasaus).
Pers de look en snij de ansjovis zeer fijn.
Meng de geraspte kaas, de geperste look en de zeer fijn gesneden ansjovis door de basis slasaus.
Werk eventueel af met verse peterselie of andere kruiden naar wens.
Overgiet de lekkere slasaus over uw zelfgemaakte salade.
En smakelijk eten!
Geschreven door Ronald in categorie Keukentips