Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 18.00
Woensdag 8.30 tot 18.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 18.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Saus voor op een slaatje met ansjovis en geraspte kaas

04 augustus 2019

Benodigdheden

 

Drie eetlepels room
Vijf eetlepels magere yoghurt
70 gram gemalen kaas (bv: Parmezaan, Pecorino,...)
4-tal ansjovis (filet)
Teentje look 
Verse kruiden naar wens
Peper uit de molen
 

Laten we beginnen:

 

Neem een kom en meng de room samen met de yoghurt. Roer het geheel mooi glad (= basis slasaus).

Pers de look en snij de ansjovis zeer fijn.

Meng de geraspte kaas, de geperste look en de zeer fijn gesneden ansjovis door de basis slasaus.

Werk eventueel af met verse peterselie of andere kruiden naar wens.

Overgiet de lekkere slasaus over uw zelfgemaakte salade.

En smakelijk eten!

Geschreven door Ronald in categorie Keukentips

Blijf op de hoogte

Categorie├źn

Archief