Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 16.00
Woensdag 8.30 tot 16.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 16.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Klaver kaas rucola

08 november 2017

Klaver kaas rucola

Romige Noord-Hollandse kaas met rucola, balsamico, zongedroogde tomaat en olijfolie en koe melk. Proef de nootachtige smaak en de warmte van Italië.

Momenteel ook in ons assortiment : Contadino di capra ( geitenkaas) en een zachte zoete schapenkaas.
 
Onze kaasmakerij
 

De melk voor Klaver kazen wordt uiterst zorgvuldig geselecteerd. Alleen de melk die voldoet aan de hedendaagse strenge eisen wordt in de eigen kaasmakerij (kaasmakerij aan de Zandwilg nr 16 in Winkel) tot zuivelproduct verwerkt. Bovendien werkt Klaver Kaas met betrouwbare en vaste leveranciers. De productie van de kazen geschiedt volgens de normen van deze tijd. Het persen, het kruiden en het koelen gebeurt met de modernste technieken.

De Klaver kaasmakerij is FSSC 22000 en Skal gecertificeerd. Dat betekent dat de (biologische) grondstoffen volgens de strengste hygiënische normen worden verwerkt. Klaver Kaas mag de biologische melk verwerken in alle producten. Belangrijk hierin is dat Klaver Kaas de biologische melk apart kan verwerken in een 100% biologische kaas.

Klaver Kaas levert naast zuivere blanke kazen ook diverse unieke andere kaassoorten. Daarnaast blijven de kaasmakers altijd bezig om nieuwe kazen te bedenken. Met een gezonde dosis creativiteit proberen ze iedere keer weer tot een verrassende kaassoort te komen. Dit resulteert in een zeer uitgebreid en uniek assortiment.

Meer informatie zie http://www.klaverkaas.nl/kaasmakerij/.

Geschreven door Ronald in categorie Onze winkel

Blijf op de hoogte

Categorie├źn

Archief