Hoevensebaan 135
2950 Kapellen
Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be
Aarzel niet ons te contacteren
Maandag | gesloten |
Dinsdag | 8.30 tot 16.00 |
Woensdag | 8.30 tot 16.00 |
Donderdag | gesloten |
Vrijdag | 8.30 tot 16.00 |
Zaterdag | 8.00 tot 16.00 |
Zondag | 8.00 tot 13.00 |
04 augustus 2019
Drie eetlepels room
Vijf eetlepels magere yoghurt
70 gram gemalen kaas (bv: Parmezaan, Pecorino,...)
4-tal ansjovis (filet)
Teentje look
Verse kruiden naar wens
Peper uit de molen
Laten we beginnen:.....
21 november 2018
Voor de feestdagen is konijn een traditie. Voor veel mensen is konijn klaarmaken niet vanzelfsprekend.
Daarom vindt u hier een eenvoudig recept die altijd geslaagd is voor een lekkere maaltijd met u gasten/familie!
U begint zo ...
12 januari 2017
Wanneer gebruik ik een chefmes of een demi chefmes?
Een chefmes is een groot hak- en snijmes en dient vooral om grote vleesssoorten te snijden zowel rauwe als gebraden, maar ook grote groenten zoals kolen,
grote blad soorten. Er bestaan ook chefmessen met..
09 oktober 2011
Kooktip!
Maak een eenvoudig, maar een zeer lekker apertitiefhapje!
Maak puree van aardappelen, voeg hierbij fijn.......
01 november 2010
Verse kruiden koopt u uiteraard zo vers mogelijk bij de plaatselijke groentenboer. Eenmaal thuis....