Hoevensebaan 135
2950 Kapellen
Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be
Aarzel niet ons te contacteren
Maandag | gesloten |
Dinsdag | 8.30 tot 16.00 |
Woensdag | 8.30 tot 16.00 |
Donderdag | gesloten |
Vrijdag | 8.30 tot 16.00 |
Zaterdag | 8.00 tot 16.00 |
Zondag | 8.00 tot 13.00 |
13 november 2019
Het is ideaal weer voor kaas, maar eigenlijk kan kaas het hele jaar door! De Genieter heeft naast een basisassortiment ook een assortiment die met de seizoenen meegaat. Kom zelf je kazen kiezen, wij helpen u uiteraard met onze expertise, maar je kan u ook laten verassen met een kaasschotel die door De Genieter wordt samengesteld. Wist je dat je
13 november 2019
De Genieter maakt tijdens het hele jaar door geschenkmanden en zeker tijdens de kerst- en eindejaardagen. We maken ze voor ieders budget: voor een kleine attentie tot een super deluxe cadeau.
Think out of the box en geef eens iets anders dan ....
04 augustus 2019
Drie eetlepels room
Vijf eetlepels magere yoghurt
70 gram gemalen kaas (bv: Parmezaan, Pecorino,...)
4-tal ansjovis (filet)
Teentje look
Verse kruiden naar wens
Peper uit de molen
Laten we beginnen:.....
22 juni 2019
De zomer is in het land en dat vraagt voor een heerlijk aperitiefje.
Breng Italië naar ons. Wat wil je nog meer dan een heerlijke glaasje processo met een op en top Italiaanse starter.
Staat het water aan je lippen? Laten we dan snel beginnen!
21 november 2018
Voor de feestdagen is konijn een traditie. Voor veel mensen is konijn klaarmaken niet vanzelfsprekend.
Daarom vindt u hier een eenvoudig recept die altijd geslaagd is voor een lekkere maaltijd met u gasten/familie!
U begint zo ...
21 november 2018
We vervaardigen één type kaas, in drie varianten die verschillen in rijpingsduur: 2, 6 en 12 maanden. De tijd doet zijn werk en beloont ons met een natuurlijke evolutie in de smaak en textuur van de kazen. Kenmerkend voor alle variëteiten..
05 maart 2018
Landana Jersey Gouda is gemaakt van de pure melk van Jersey koeien. De melk van deze vriendelijke koeien is heel bijzonder. Jersey melk is namelijk van nature rijk aan proteïne. De volle melk wordt niet...
20 november 2017
Het Antwerps Pikantje is een kruidige kaascreatie die voortvloeit uit de rijke Antwerpse geschiedenis en de economische ontwikkelingen in de 16de eeuw : de “Gouden Eeuw” van Antwerpen.
Het toenmalige Antwerpen was als stad aan de Schelde een succesvol handelscentrum waar kooplieden, financiers, ambachtslui en kunstenaars elkaar vonden.
Verschillende straatnamen verwijzen naar de
08 november 2017
Romige Noord-Hollandse kaas met rucola, balsamico, zongedroogde tomaat en olijfolie en koe melk. Proef de nootachtige smaak en de warmte van Italië.
Momenteel ook in ons assortiment : Contadino di capra ( geitenkaas) en een zachte zoete schapenkaas.
Onze kaasmakerij
De melk voor Klaver kazen wordt...
12 januari 2017
Wanneer gebruik ik een chefmes of een demi chefmes?
Een chefmes is een groot hak- en snijmes en dient vooral om grote vleesssoorten te snijden zowel rauwe als gebraden, maar ook grote groenten zoals kolen,
grote blad soorten. Er bestaan ook chefmessen met..
- 1 / 6 - volgende pagina