Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 18.00
Woensdag 8.30 tot 18.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 18.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Bereiding: stoofpotje van koijn met abdijbier

21 november 2018

·     
Voor de feestdagen is konijn een traditie. Voor veel mensen is zelf konijn klaarmaken niet van zelfsprekend.
Daarom vindt u hier een eenvoudig recept die altijd geslaagd is voor een lekkere maaltijd met uw familie!
U begint zo...

Lees meer

Westmalle trappistenkaas

21 november 2018

We vervaardigen één type kaas, in drie varianten die verschillen in rijpingsduur: 2, 6 en 12 maanden. De tijd doet zijn werk en beloont ons met een natuurlijke evolutie in de smaak en textuur van de kazen. Kenmerkend voor alle variëteiten..

Lees meer

Jersey Landana kaas

05 maart 2018

Jersey Landana kaas

Landana Jersey Gouda is gemaakt van de pure melk van Jersey koeien. De melk van deze vriendelijke koeien is heel bijzonder. Jersey melk is namelijk van nature rijk aan proteïne. De volle melk wordt niet...

Lees meer

Antwerps Pikantje

20 november 2017

Het Antwerps Pikantje is een kruidige kaascreatie die voortvloeit uit de rijke Antwerpse geschiedenis en de economische ontwikkelingen in de 16de eeuw : de “Gouden Eeuw” van Antwerpen.
Het toenmalige Antwerpen was als stad aan de Schelde een succesvol handelscentrum waar kooplieden, financiers, ambachtslui en kunstenaars elkaar vonden.
Verschillende straatnamen verwijzen naar de

Lees meer

Klaver kaas rucola

08 november 2017

Klaver kaas rucola

Romige Noord-Hollandse kaas met rucola, balsamico, zongedroogde tomaat en olijfolie en koe melk. Proef de nootachtige smaak en de warmte van Italië.
Momenteel ook in ons assortiment : Contadino di capra ( geitenkaas) en een zachte zoete schapenkaas.
Onze kaasmakerij
De melk voor Klaver kazen wordt...

Lees meer

Chefmes of een demi chefmes

12 januari 2017

Wanneer gebruik ik een chefmes of een demi chefmes?

Een chefmes is een groot hak- en snijmes en dient vooral om grote vleesssoorten te snijden zowel rauwe als gebraden, maar ook grote groenten zoals kolen,
grote blad soorten. Er bestaan ook chefmessen met..

Lees meer

Kaasschotel bestellen is zo eenvoudig.

12 januari 2017

 Onze kaasschotels bestaan steeds uit enkele klassiekers, maar ook enkele artisanale, en veel minder bekende soorten maar met delicieuze en geurige smaken.

Een kaasschotel van De Genieter laat u en u gasten verrassen en neemt u mee op ontdekkingsroute doorheen de kaaswereld.

De kazen selecteren wij, net zoals de charcuterie, uit ...

Lees meer

Assortiment heeft een update!

12 januari 2017

Onze assortiment heeft een update gekregen! De buffetten hebben een nieuw jasje gekregen en er is een nieuw...

Lees meer

Nieuw in het assortiment!

11 augustus 2016

In de regio nabij het Gardameer hebben we een heerlijke wijn gevonden op basis van de Groppello druif. De rode wijn Joël is geboren uit de ontmoeting tussen Fabio Contato en één van de grote wereld chef Joël Robuchon.

De wijn heeft als visuele kenmerken een robijnrode kleur, met violette paarse tinten, compact en visceus. Door zijn subtiele en...

Lees meer

Dubbel zoveel plezier!

08 augustus 2016

Dubbel zoveel plezier!

Wist u dat ondertussen ons kaasassortiment verdubbelt is? Zo is er meer keuze uit geitenkazen, schapenkaas, en de klassieker van de koekazen.

Kortom u nieuwe kaaswinkel bevindt zich in 2950 Kapellen en meer bepaald op de Hoevensebaan 135.

U kan er niet alleen terecht voor de heerlijke stukjes kaas naar believen maar u kan ook zelf u kaasschotel samenstellen met ons advies, als u dat wilt.

We hebben zelfs de verschillende kaasgarnituren ter beschikking om u kaasschotel te vervolledigen.Uiteraard maken wij met veel plezier een afgewerkte kaasschotel voor u. 

Kaasschotels al dan niet gecombineerd met charcuterie kan u 24/24....

Lees meer

- 1 / 6 - volgende pagina

Blijf op de hoogte

Categorieën

Archief