Traiteur De Genieter

De Genieter

Hoevensebaan 135
2950 Kapellen

Tel. 03 605 18 13
mail: info@degenieter.be

Aarzel niet ons te contacteren

Openingsuren winkel

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 tot 18.00
Woensdag 8.30 tot 18.00
Donderdag gesloten
Vrijdag 8.30 tot 18.00
Zaterdag 8.00 tot 16.00
Zondag 8.00 tot 13.00
                                                        

Kaaswinkel & kaasschotels dichtbij!

13 november 2019

Het is ideaal weer voor kaas, maar eigenlijk kan kaas het hele jaar door! De Genieter heeft naast een basisassortiment ook een assortiment die met de seizoenen meegaat. Kom zelf je kazen kiezen, wij helpen u uiteraard met onze expertise, maar je kan u ook laten verassen met een kaasschotel die door De Genieter wordt samengesteld. Wist je dat je

Lees meer

Geschenkmanden voor ieders wat wils!

13 november 2019

De Genieter maakt tijdens het hele jaar door geschenkmanden en zeker tijdens de kerst- en eindejaardagen. We maken ze voor ieders budget: voor een kleine attentie tot een super deluxe cadeau.

Think out of the box en geef eens iets anders dan ....

Lees meer

Saus voor op een slaatje met ansjovis en geraspte kaas

04 augustus 2019

Benodigdheden

Drie eetlepels room
Vijf eetlepels magere yoghurt
70 gram gemalen kaas (bv: Parmezaan, Pecorino,...)
4-tal ansjovis (filet)
Teentje look
Verse kruiden naar wens
Peper uit de molen
Laten we beginnen:.....

Lees meer

Bruschetta met Italiaanse ham en rijpe dolce latte gorgonzola

22 juni 2019

De zomer is in het land en dat vraagt voor een heerlijk aperitiefje.

Breng Italië naar ons.  Wat wil je nog meer dan een heerlijke glaasje processo met een op en top Italiaanse starter.

Staat het water aan je lippen? Laten we dan snel beginnen!

Lees meer

Bereiding: stoofpotje van konijn met abdijbier

21 november 2018

Voor de feestdagen is konijn een traditie. Voor veel mensen is konijn klaarmaken niet vanzelfsprekend.

Daarom vindt u hier een eenvoudig recept die altijd geslaagd is voor een lekkere maaltijd met u gasten/familie!

U begint zo ...

Lees meer

Westmalle trappistenkaas

21 november 2018

We vervaardigen één type kaas, in drie varianten die verschillen in rijpingsduur: 2, 6 en 12 maanden. De tijd doet zijn werk en beloont ons met een natuurlijke evolutie in de smaak en textuur van de kazen. Kenmerkend voor alle variëteiten..

Lees meer

Jersey Landana kaas

05 maart 2018

Jersey Landana kaas

Landana Jersey Gouda is gemaakt van de pure melk van Jersey koeien. De melk van deze vriendelijke koeien is heel bijzonder. Jersey melk is namelijk van nature rijk aan proteïne. De volle melk wordt niet...

Lees meer

Antwerps Pikantje

20 november 2017

Het Antwerps Pikantje is een kruidige kaascreatie die voortvloeit uit de rijke Antwerpse geschiedenis en de economische ontwikkelingen in de 16de eeuw : de “Gouden Eeuw” van Antwerpen.
Het toenmalige Antwerpen was als stad aan de Schelde een succesvol handelscentrum waar kooplieden, financiers, ambachtslui en kunstenaars elkaar vonden.
Verschillende straatnamen verwijzen naar de

Lees meer

Klaver kaas rucola

08 november 2017

Klaver kaas rucola

Romige Noord-Hollandse kaas met rucola, balsamico, zongedroogde tomaat en olijfolie en koe melk. Proef de nootachtige smaak en de warmte van Italië.
Momenteel ook in ons assortiment : Contadino di capra ( geitenkaas) en een zachte zoete schapenkaas.
Onze kaasmakerij
De melk voor Klaver kazen wordt...

Lees meer

Chefmes of een demi chefmes

12 januari 2017

Wanneer gebruik ik een chefmes of een demi chefmes?

Een chefmes is een groot hak- en snijmes en dient vooral om grote vleesssoorten te snijden zowel rauwe als gebraden, maar ook grote groenten zoals kolen,
grote blad soorten. Er bestaan ook chefmessen met..

Lees meer

- 1 / 6 - volgende pagina

Blijf op de hoogte

Categorie├źn

Archief